Onderwijs dat past bij uw kind

Uw kind verdient een zo passend mogelijke plek in het onderwijs. In het reguliere onderwijs of daar waar de juiste extra ondersteuning gegeven kan worden. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Ouder- en Jeugdsteunpunt

Speciaal voor ouders en leerlingen hebben de samenwerkingsverbanden Primair Onderwijs en Voortgezet Onderwijs Zaanstreek sinds 01-08-2022 een ouder- en jeugdsteunpunt ingericht. Heeft u vragen over passend onderwijs, of wilt u advies van of een gesprek met iemand die met u meedenkt? Dan kunt u niet alleen terecht bij de school van uw kind, maar ook bij het speciale ouder- en jeugdsteunpunt. Er is een ouder- en jeugdsteunpunt voor leerlingen op de basisschool en voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Beide steunpunten werken onafhankelijk en zijn er om ouders en jongeren te helpen.

Wilt u meer informatie over passend onderwijs in het basisonderwijs? Klik voor de Nederlandse versie voor ouders op deze link. For the English version of information on tailored education in primary education for parents, click here.

Wilt u meer informatie over passend onderwijs in het voortgezet onderwijs? Klik voor de Nederlandse versie voor leerlingen op deze link, en voor ouders op deze link. For the English version of information on tailored education in secondary education for parents, click here.

Uitleg voor ouders over passend onderwijs? Bekijk het onderstaande filmpje. Would you like to watch this video in another language? Please click here (Polish, Arabic, Turkish, Persian).

 

Uitleg voor leerlingen over passend onderwijs? Bekijk het onderstaande filmpje.

 

Heeft u een vraag? Stelt u deze dan via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact op. U kunt uw vraag ook stellen tijdens ons telefonische spreekuur. Dit spreekuur is elke dinsdag en vrijdag (behalve in de schoolvakanties) tussen 11.00 – 12.00 uur, op telefoonnummer 06 – 57 41 32 34 (dit kan ook via WhatsApp). Wij helpen u graag verder.

Font
Off On
Size
revert
Content
Color
revert
Links
Color
revert